Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Kedvezményes árú nyári táborozás, osztálykirándulás szervezése
Kiíró:
Gémes Fogadó
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
12/31/2012
Tárgymutató:
nyári táborozás, osztálykirándulás
Pályázhat:
azok a szervezetek, egyesületek, alap- és középfokú oktatási intézmények, osztályközösségek, diákönkormányzatok, alapítványok, melyek gyermek/ifjúság közösségeit fogják össze, és közösségépítő programok hasznos megvalósítását tervezik. A pályázatot benyújthatják azok a magányszemélyek is, akik legalább 15 fős létszámmal kívánják megpályázni a programot
PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A Gémes Fogadó pályázatot hirdet kedvezményes árú nyári táborozás, osztálykirándulás szervezésére.


Pályázat célja:
Vállalkozásunk pályázatot hirdet olyan hátrányos helyzetben lévő oktatási intézmények, szervezetek, egyesületek, gyermek- és ifjúsági csoportok számára, akik a jelen gazdasági helyzetben nehezen engedhetik meg maguknak költségesebb kirándulások megszervezését. Rendkívül kedvező áron, mégis nyugodt, rendezett környezetben szeretnének osztálykirándulásokat, táborokat szervezni.

Pályázati feltételek:
- minimális csoport létszám: 15 fő
- a csoport minimum 70%-a 18 éven aluli legyen
- hátrányos helyzetű gyermekek kirándultatása, melyet a pályázati adatlapon kérünk feltüntetni
- hiánytalan pályázati adatlapunk visszaküldése
- sikeres pályázat esetén 10 000 Ft-os pályázati díj befizetése

A pályázat időtartalma:
2012. január 20.-tól folyamatosan várjuk a beérkező pályázatokat.

Pályázók köre:
Pályázatot nyújthatnak be azok a szervezetek, egyesületek, alap- és középfokú oktatási intézmények, osztályközösségek, diákönkormányzatok, alapítványok, melyek gyermek/ifjúság közösségeit fogják össze, és közösségépítő programok hasznos megvalósítását tervezik. A pályázatot benyújthatják azok a magányszemélyek is, akik legalább 15 fős létszámmal kívánják megpályázni programjukat.

Pályázható létszám/éjszakák száma:
A megpályázható napokra vonatkozóan semmilyen kikötést nem határozunk meg, sem a kirándulások, sem pedig a táborok esetében. A létszám mindkét esetben minimum: 15 fő. A megpályázott dátumokat mindenképpen kérjük feltüntetni az adatlapon. Érdemes tartalékidőpontot is megadni, az esetleges foglalások miatt.

Költségek:
Azok a pályázók, akik sikeres pályázatot nyújtanak be napi: 2500 Ft-os áron vehetik igénybe szolgáltatásainkat. Az ár tartalmazza a szállás, valamint a háromszori étkezés díját!!!
Pályázati díj összege: 10 000 Ft, melyet csak a sikeres pályázatok után számítunk fel. A pályázati díj összege a kirándulások költségéből utólagosan levonásra kerül!

Helyszíne:
Nagyrábé Nagyközség, Gémes Fogadó
Nagyrábé, az észak alföldi régióban fekszik, a Bihari rész sárréti tájegységén. A település mind természeti, építészeti, mind néprajzi oldalról vonzó idegenforgalmi lehetőségekkel rendelkezik. Területére kiterjed a Bihari Tájvédelmi körzet. Bihardancsháza felé eső határrészén előfordul hazánk legnagyobb testű madara, a túzok. A község középpontjában áll az 1809-ben épült zsindelyfedésű református templom, mely védett műemlék. Érdekes látványosság a település központjában álló Des Echerolles család hajdani kastélya. Füstpusztán ékeskedik a múlt tanúfája a 250-300 éves kocsányos tölgy, védett természeti érték. A Művelődési Ház parkjában álló tájház az itt élő emberek egykori életvitelébe nyújt betekintést.
A falusi turizmus ékes példája a Sárrét szívében meghúzódó saját étteremmel rendelkező Gémes Fogadó. Háborítatlan csend, friss levegő, madárcsicsergés, tájjellegű ételek és komfortos apartmanok – nagyjából így lehet jellemezni a hangulatát. Az épületet nádtető borítja, fala pedig a táj természetes építési anyagából, vályogból készült. A 4 apartmanban 26 személy (gyermekek esetében 30 fő) számára biztosítanak zavartalan pihenést. Érdekes színfoltja az apartmanoknak a búbos kemence, mely valamikor a családi házak központja volt. Az udvaron szalonnasütésre valamint bográcsozásra is lehetőség van.
Amíg a felnőttek főzőcskéznek, addig a gyermekek lefoglalhatják magukat a Fogadó saját játszóterén.

Szolgáltatásaink: A Fogadóban lehetőség nyílik szauna, szolárium, konditerem, ping-pong asztal, használatára, sőt az időjárástól függetlenül egy jakuzzis fürdőzés is hozzájárulhat a regenerálódáshoz. Igény szerint szervezünk kézműves foglalkozásokat, valamint egy lovas szekerezés keretén belül megismerhetik vendégeink településünk látnivalóit, utcáit.

A pályázatot postai úton vagy e-mailben kérjük megküldeni, melynek tartalmaznia kell a pályázati adatlapot, a rövid bemutatkozót a pályázók csoportjáról, valamint a megvalósítandó kirándulás célját.
A pályázati adatlap letölthető az alábbi linken:
http://www.gemesfogado.hu/hu/gemesfogadorol/bemutatkozas.html

A pályázókat a döntésről a beérkezéstől számított két héten belül értesítjük!

A szálláshellyel és a pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a 20/496-3443 -as és 20/368-7879 es telefonszámokon, illetve az gemesfogado1@gmail.com e-mailcímen.

A pályázatot postai úton vagy e-mailben kérjük elküldeni 1 példányban a következő címre:
Gémes Fogadó
4173 Nagyrábé Kossuth u. 22.
e-mail: gemesfogado1@gmail.com

Ismerje meg szálláshelyünket bővebben honlapunkon:
http://www.gemesfogado.hu !


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu