Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
2018 - #Mindentegylapra! - közművelődési plakátpályázat
Kiíró:
Magyar Népművelők Egyesülete
Határidő:
02/04/2018
Érvényes:
02/04/2018
Tárgymutató:
plakátkészítés, közművelődési
Pályázhat:
közművelődési feladatot önállóan vagy integráltan ellátó intézmények, feladatellátó civil szervezetek, plakátot készítő grafikusok vagy tervező műhelyek
2018 - #Mindentegylapra! - közművelődési plakátpályázat

Egyre nagyobb a jelentősége annak, hogy az erősödő "vizuális zajban” plakátjaink hogyan szólítják meg a potenciális érdeklődőket, és az információ átadása mellett hogyan ösztönözik őket arra, hogy részt vegyenek az eseményeken. A jó plakát elkészítéséhez már nemcsak technikai tudásra, de jó adag kreativitásra is szükség van. A Magyar Népművelők Egyesülete ezért ebben az évben is meghirdeti plakátpályázatát a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében.

- Pályázatot nyújthat be:
Közművelődési feladatot önállóan vagy integráltan ellátó intézmények, feladatellátó civil szervezetek, plakátot készítő grafikusok vagy tervező műhelyek. Várunk minden olyan, a szervezetek programjait, munkáját népszerűsítő plakátot, amelyet egyedi grafikai igénnyel készítettek a kiadók.

- A pályázat benyújtásának feltétele:
A pályázó az általa 2017-ben készítette saját alkotásával pályázhat. A pályázó a pályamunka online feltöltésekor felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunkán szerepelő tartalom jogtulajdonával rendelkezik.

- A pályázat benyújtása:
A pályamunka benyújtása elektronikusan a http://www.kulturhazak.hu weboldal Pályázatok/ Plakátpályázat menüpontján keresztül lehetséges 2018. január 1-je és 2018. február 4-e között.
Az adatlap kitöltését követően a pályázónak fel kell töltenie a pályamunkát pdf vagy jpg formátumban. Egy pályázó maximum 5 pályamunkát nyújthat be. A fájlok elnevezésekor kérjük az alábbi formulát használni: ékezet nélkül: szerző neve_esemény neve_esemény települése, Budapest esetében kerülete.
Kérjük a pályázókat, hogy a regisztrációnál megadott e-mail címüket a pályázati időszakban és azt követően a kiállítás megnyitójáig folyamatosan figyeljék!
A zsűrizést követően értesítjük a pályázóinkat arról, hogy pályamunkájuk bekerült-e a kiállítandó alkotások közé. Amennyiben igen, a pályázónak meg kell küldenie a plakátot nyomtatásban, az eredeti kiadás szerinti méretben és minőségben.

- Kiállítás:
A legjobbnak ítélt maximum 40 plakátot a Magyar Népművelők Egyesülete Vándorgyűlésén kiállítás keretében mutatjuk be. Ezen felül a Kultúrházak éjjel-nappal akció internetes felületein is megjelentetjük.

- Értékek, zsűrizés:
A pályamunkákat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért grafikus, közművelődési, PR és fotós szakemberekből álló zsűri értékeli.
- Díjazás:
I. helyezés: 100 000 Ft
II. helyezés: 75 000 Ft
III. helyezés: 50 000 Ft


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu