Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Szeretem a szakmám
Kiíró:
Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége
Határidő:
04/16/2021
Érvényes:
04/16/2021
Tárgymutató:
a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségek megismerése, és a szakmaszeret bemutatása
Pályázhat:
2-3 fős csapatokban
Szeretem a szakmám

Pályázati felhívás
A LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) ebben a tanévben is megszervezi "Szeretem a szakmám" elnevezésű pályázatát, melynek főnyereménye idén is egy 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítés és egy exkluzív szakmai kirándulás.
A már negyedik alkalommal útjára indított "Szeretem a szakmám" pályázat célja, hogy a tanulók jobban megismerkedhessenek a létesítménygazdálkodási iparágban rejlő karrierlehetőségekkel, és ezzel egyidőben megmutathassák, miért is szeretik a szakmájukat.

A pályázat részletei
- Téma: Mutasd be digitális formában, hogy miért fontos számodra a szakmád, és hogy a tudásodat hogyan használnád a létesítménygazdálkodási iparágban! - Az elmúlt egy év szokatlan kihívásokat hozott az élet minden területén, így az oktatásban is. Arra is kitérhettek a pályázatban, hogy a koronavírus okozta helyzet hogyan változtatta meg az életeteket, a szaktárgyak tanulását, a gyakorlati órákat stb.
- A pályázatokat digitális formában tudjuk elfogadni, a vizuális megjelenítés módjában azonban nincs megkötés. Kép- és gif-sorozattal, pár perces videóval vagy mémmel egyaránt lehet nevezni, minél kreatívabb megoldást találtok, annál nagyobb az esély a nyereményre.
- Pályázni 2-3 fős csapatokban lehet.
- A pályázatokat a leofmpalyazat@probako.hu e-mail címre várjuk 2021. április 16-ig.
- A pályázati anyaggal együtt, kérem küldjétek el a mentor tanár/ intézmény vezető által aláírt plágium nyilatkozatot is. A csapatot vezető felkészítő tanár nevét és e-mail elérhetőségét, valamint a csapattagok nevét kérjük feltüntetni.
- A pályázatokat a LEO elnökségi tagjaiból álló szakmai zsűri bírálja el.
- Díjazás:
- 1. díj: 350 000 Ft értékű műhelykorszerűsítés vagy -bővítés
- 2. díj: exkluzív szakmai, tanulmányi kirándulás
- idén először egy nyereményjátékot is kapcsoltunk a pályázathoz. Minden pályázó részt vehet egy sorsoláson, melyen LAMAX márkájú bluetooth fejhallgatókat, hangszórókat és fülhallgatókat nyerhetnek a csapatok. (részletek a nyereményjáték szabályzatban)

A LEO 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy a létesítményüzemeltetők és -gazdálkodók számára olyan országos szervezetet biztosítson, ami segíti a szakma egységes kommunikációját. A Szövetség legfőbb céljai közé tartozik a szakmai piac átláthatóságának megteremtése és a szereplők együttműködésén alapuló tudásközpont létrehozása.
Ha a pályázattal vagy a jelentkezéssel kapcsolatban további kérésetek, illetve kérdésetek merülne fel, kérem, jelentkezzetek a +36-20-519-93-41-as telefonszámon vagy a toth@probako.hu e-mailcímen, ahol további részletes tájékoztatást kaphattok a pályázatról.
https://leofm.hu/


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu