Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
IED Mester Ösztöndíj 2019/20
Kiíró:
Istituto Europeo di Design
Határidő:
09/19/2019
Érvényes:
09/19/2019
Tárgymutató:
ösztöndíj, IED Mester
Pályázhat:
minden olyan 18 év feletti hallgató vagy fiatal számára, aki a jelentkezéskor rendelkezik BA diplomával (vagy azzal megegyező végzettséggel) vagy munkatapasztalattal az adott területen. Végzős hallgatók szintén jelentkezhetnek, amennyiben megszerzik diplomájukat 30 nappal a mesterképzés záródolgozatának védése előtt. A jelentkezők legalább B2-es nyelvtudással kell rendelkezzenek a képzések nyelvén
IED Mester Ösztöndíj 2019/20

Az Istituto Europeo di Design (IED) 14 ösztöndíjas helyet hirdet olyan mesterképzésekre, amelyek a design, a divat, a képzőművészetek és a kommunikáció témakörét járják körül, és Milánóban, Barcelonában, Firenzében, Madridban, Rómában, Torinóban, illetve Velencében zajlanak majd. Az ösztöndíjak a képzések tandíjának 50%-át fedezik.

Kik pályázhatnak?
A verseny nyitott minden olyan 18 év feletti hallgató vagy fiatal számára, aki a jelentkezéskor rendelkezik BA diplomával (vagy azzal megegyező végzettséggel) vagy munkatapasztalattal az adott területen. Végzős hallgatók szintén jelentkezhetnek, amennyiben megszerzik diplomájukat 30 nappal a mesterképzés záródolgozatának védése előtt. A jelentkezők legalább B2-es nyelvtudással kell, hogy rendelkezzenek a képzések nyelvén.
Az olaszországi és a külföldi pályázóknak sem szükséges olasz lakcímmel rendelkezniük.

Hogyan lehet pályázni?
A pályázáshoz a jelentkezőnek először ki kell választania a képzést, amelyre jelentkezni szándékozik, majd regisztrálnia kell ennek ennek az űrlapnak.a kitöltésével.
A résztvevőkkel szemben elvárás, hogy az összefoglalót követve kidolgozzanak az érdeklődésüknek megfelelő kutatást, projektmunkát.

Jelentkezési határidő:
2019. szeptember 19. 23:59 (februári és márciusi képzésekre)
https://www.ied.edu/profession/scholarships-competition-for-master-courses


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu