Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Káptalandomb régen és most - fotópályázat
Kiíró:
Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum; Szent László Látogatóközpont
Határidő:
09/30/2017
Érvényes:
09/30/2017
Tárgymutató:
fotópályázat, Káptalandomb régen és most
Pályázhat:
bárki
KÁPTALANDOMB RÉGEN ÉS MOST fotópályázat

A Szent László Látogatóközpont és a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum fotópályázatot hirdet "Káptalandomb régen és most" címmel. A pályázat célja, hogy a résztvevők fotófelvételeken keresztül mutassák be a mai Káptalandomb sokszínűségét, építészeti, természeti, szakrális értékeit, az itt élők mindennapjait. A feltöltött archív felvételek, ötletalapul szolgálhatnak a pályázat benyújtásához.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:
Egy szerző legfeljebb két fotóval vehet részt a pályázaton.
A képeket JPG formátumban kell eljuttatni a turisztika@kaptalandomb.hu címre, a tárgy mezőben a "Fotópályázat2017" elnevezést szükséges feltüntetni. A kísérő e-mailben fontos megadni a pályázó teljes nevét, életkorát, lakhelyét (települését), telefonszámát és a fotó címét is.
A megküldött képek file neveit a következőképpen nevezze el: Kép címe_Vezetéknév_Keresztnév.jpg (pl: Káptalandomb_Minta_Aladár.jpg
A pályázatra beküldhető képek hosszabbik oldala 1500 pixel. A fájlok maximális mérete 2 megabyte (MB) lehet. (A pályázónak rendelkeznie kell a képek 3000 pixel nagyságú változatával, mert díjazás esetén ebben a méretben kéri be a pályázat kiírója. A kiállításra beválogatott képek nagyítását a Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ készítteteti el.)
Mobiltelefonnal készült képek is részt vehetnek a pályázaton! Formátum: JPG.
A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

DÍJAZÁS:
A beérkezett pályázatokat a kiíró által létrehozott zsűri bírálja el; két kategóriában kategóriánként első, második, harmadik helyezett illetve különdíj kerül kiadásra.
- 1. helyezett: 30 000 Ft értékű vásárlási utalvány
- 2. helyezett: 20 000 Ft értékű vásárlási utalvány
- 3. helyezett: 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány
- Különdíj: 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány

SZERZŐI JOGOK:
A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik.
A pályázatok beérkezésének határideje 2017. szeptember 30.
A szakmai zsűri október 2. és 5. között értékeli a pályázatokat a két kategóriában. A nyertes pályázatokat és a zsűri által kiválasztott további fotókat a Káptalandomb 13. szám alatt található Szent László Látogatóközpont rendezvénytermében állítják ki.

SZERZŐI ÉS SZEMÉLYISÉGI JOGI FELTÉTELEK:
Pályázó a pályázat megküldésével lemond az alábbi felhasználások tekintetében, illetve a fotók pályázatra való elküldésével díjigény nélkül engedélyezi, hogy:
- a Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja a fotókat a pályázat idején a pályázattal kapcsolatos felületeken (honlap; facebook oldal) és esetlegesen a pályázat kapcsán rendezendő kiállításon közzé tegye;
- a fotók egy esetleges kiállítás keretében a nyilvánosság számára hozzáférhetők legyenek;
- a Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja archívumában időbeli korlát nélkül tárolhassa a fotókat. A fenti célok érdekében a Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja jogosult a fotók tárolására digitális formában, illetve elektronikus eszközön,
- a Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja kommunikációs felületein (print és online) a képeket korlátlan ideig felhasználja.
- A Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ Szent László Látogatóközpontja a fotók esetleges kiállítása során biztosítja, hogy a pályázó magánszemély neve fel legyen tüntetve.
http://www.kaptalandomb.hu/hu/fotopalyazat2017/


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu