Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Magánszemélyek adósságrendezése
Kiíró:
Dél-alföldi Média Kft.
Határidő:
04/20/2010
Érvényes:
04/20/2010
Tárgymutató:
adósságrendezés magánszemélyeknek
Pályázhat:
minden hitellel vagy hitelekkel rendelkező belföldi magánszemély, aki részleteit eddig megbízhatóan fizette, de havi törlesztését szeretné jelentősen csökkenteni
Magánszemélyek Adósságrendező Pályázata

A Dél-alföldi Média Kft. pénzügyi szolgáltató partnerei felkérésére pályázatot hirdet adósságrendezés, hitelkiváltás témakörben. A pályázaton indulhat minden hitellel vagy hitelekkel rendelkező belföldi magánszemély, aki részleteit eddig megbízhatóan fizette, de havi törlesztését szeretné jelentősen csökkenteni. A pénzügyi partnereink által kínált megoldás akár 40%-os megtakarítást is jelenthet ugyanazon futamidő alatt. A hitelkiváltás csak ingatlanfedezettel vehető igénybe, BAR-lista kizáró ok.
A pályázatra azoknak érdemes jelentkezni, akik eddig fennálló hitelük, hiteleik részleteit pontosan tudták fizetni, de fennálló tartozásaikat szeretnék összevonni és a meglévő részleteiknél lényegesen kevesebbet fizetni. Illetve egy tartozás esetén jelentősen kevesebbet fizetni.
Pályázati adatlapunk nincs. A pályázók csak pontos elérhetőségüket (név, cím, telefonszám), és egy rövid bemutatkozást postázzanak el.
Minden pályázót megkeresünk, a pályázat beérkezésétől számított 2 hónapon belül.
Minden olyan pályázó hitelkiváltásban részesülhet partnereink által, aki a fent felsorolt kritériumoknak megfelel. A Dél-alföldi Média Kft. csak a pályázat kezelését végzi pénzügyi szolgáltató partnerei számára, a hitelkiváltásban közvetlenül nem vesz részt. A hitelkiváltásnál felmerülő várható költségek: közjegyző, értékbecslő, földhivatali illeték.

A pályázat részvételi feltétele:

A pályázattal duplán szeretnénk segíteni, ezért a pályázati részvétel feltétele.:

A Morgoncok Gyermekajándékozási Alapítvány bármilyen szabadon választott összeggel történő támogatása, mely összeget a Morgoncok Alapítvány Raiffeisen Bank Szeged 12067008-01126856-00100004 számlájára kérünk átutalni. A megjegyzés rovatban feltüntetve: támogatás.

Amennyiben az átutalás problémába ütközik, bármelyik Raiffeisen Bankfiókban befizethető az összeg az alapítvány számlájára a Morgoncok Alapítvány 6700-A02PVS-001 bankon belüli számlaszámra vagy rózsaszínű postai csekken elküldhető az alapítvány 6721 Szeged Háló u.8 . levelezési címére.

A MORGONCOK Alapítvány a támogatásokból mesekönyveket és kórházi falfestményeket készít.
Tevékenységükről a http://www.morgoncok.hu weboldalon tájékozódhatnak.

A pályázathoz kapcsolódó elérhetőségek:
E-mail.: adossagrendezes@postafiok.hu
Telefonszám.: 06-70/ 931-32-96 Hívható: Hétfő, kedd, szerda 15-18 óráig
Postára adási határidő: 2010. április 20.

A pályázatokat a:
Dél-alföldi Média Kft.
Domaszék
Dózsa György utca 46.
6781

címre kérjük postázni, a borítékra ráírva "Adósságrendező pályázat". A levélben csatolni kell a Morgoncok Alapítványnak támogatásként küldött utalás vagy a postai csekk másolatát.

Cégünk senkit nem keres meg a pályázattal kapcsolatban és a pályázaton való részvételért díjazást nem kér. A megkereséseket pénzügyi partnereink végzik.

Kérjük amennyiben ezt a pályázatot tovább szeretné adni, más oldalon vagy újságban megjelentetni, azt változatlan formában tegye.

http://www.damkft.com


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu