Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
A XII. EHTET arculatának megalkotása
Kiíró:
Háromszék Táncegyüttes
Határidő:
07/20/2016
Érvényes:
07/20/2016
Tárgymutató:
arculattervezés, XII. EHTET
Pályázhat:
bárki
Pályázat a XII. EHTET arculatának megalkotására

Az Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozójának idei kiadásához meghirdetett arculattervezési pályázatra a szervezők július 20-ig várják a pályamunkákat.
A rendezvény a régió öt hivatásos, magyar táncegyüttesének (Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes, Háromszék Táncegyüttes, Maros Művészegyüttes, Nagyvárad Táncegyüttes, Udvarhely Néptáncműhely) évente megrendezett vándorfesztiválja, amelynek 2016-ban a Háromszék Táncegyüttes ad otthont Sepsiszentgyörgyön.
A szervezők első lépésben egy kész logótervet várnak, amelyhez mellékelni szükséges minimálisan a következő alkalmazási felületek vázlatát: rendezvényplakát, polóterv, rendezvényhonlap terve. A pályázaton való részvétel díjmentes, egy pályázó több tervet is beküldhet. A legjobbnak ítélt pályamunka 3000 lejes bruttó pénzjutalomban részesül. A nyertes pályázónak vállalnia kell a teljes rendezvényarculati csomag elkészítését.

Beküldési határidő 2016. július 20. (szerda), éjfél. A pályázatot beküldeni, valamint a pályamunkák kivitelezéséhez szükséges információkat (brief, program stb.) igényelni a noemi@hte.ro e-mail címen lehet. A XII. Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozójára 2016. október 13-16. között kerül sor.
http://hte.ro/wp/


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu