Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 díj
Kiíró:
Gróf Széchenyi Család Alapítvány
Határidő:
11/05/2017
Érvényes:
11/05/2017
Tárgymutató:
díj, Év Széchenyi Vállalkozása
Pályázhat:
minden olyan vállalkozás, gazdasági szervezet, amely magyarországi bejegyzett székhellyel rendelkezik és elsősorban Magyarországon fejti ki gazdasági, üzleti tevékenységét
Pályázati felhívás
Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 díj elnyeréséért
A pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte. Az Év Széchenyi Vállalkozása díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent.
Díjak
1. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017-ben két kategóriában hirdetett FŐDÍJAT, az évi ötszáz millió forint feletti árbevétellel rendelkező cégek és az évi ötszáz millió forint alatti bevétellel rendelkező cégek kaphatják.
A díj odaítélésénél a vállalkozások teljesítményeinek három területét - a termelékenységet, a társadalmi felelősségvállalást és az újítási készséget - vizsgáljuk. Az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíjat azok kaphatják, akik a három területen összességében a legjobb teljesítményt nyújtotta.
2. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 INNOVÁCIÓ díj
3. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 TERMELÉKENYSÉG díj
4. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS díj
A pályázók tevékenységét ezen a három területen külön is értékeljük és az egyes területek legjobbjait díjazzuk.
5. Idén először pályázóink közül várjuk azon cégek jelentkezését, akik szeretnének méltatni cégen belül a "döntést hozó női vezetőiket".
6. Idén először pályázóink közül várjuk azon cégek jelentkezését, akik nagy figyelmet fordítanak a fogyatékkal élő emberek foglalkoztatására.
7. Idén is az ÉV SZÉCHENYI VÁLLAKOZÁSA programsorozathoz kapcsolódik a Bridge Budapest, a Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal karöltve külön díjat adunk át a Mikrovállalkozásoknak.
8. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2017 A CSALÁD KÜLÖNDÍJA
A Széchenyi család felismerte, hogy minden mérésnek, mutatónak vannak korlátai, illetve bizonyos nagy tettek nem fejezhetők ki számokkal. Ezért a család tagjai úgy döntöttek, hogy egy különdíjat adnak annak a pályázónak, amelyik a magyarság számára legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta.
Minden nem díjazott pályázó szervezet, vállalkozás Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 oklevelet kap.
A pályázók köre
A pályázat nyilvános. Pályázatot nyújthat be minden olyan vállalkozás, gazdasági szervezet, amely magyarországi bejegyzett székhellyel rendelkezik és elsősorban Magyarországon fejti ki gazdasági, üzleti tevékenységét.
Pályázati nevezési díj: évi 500 millió összbevétel felett 300 000 Ft, azaz Háromszázezer Forint a nevezési díj, évi 500 millió forint összbevétel alatt 100 000 Ft, azaz Százezer Forint a nevezési díj.
A mikrovállalkozásoknak és azoknak a cégeknek, amelyeknek az évi összbevétele 70 millió forintot nem haladja meg, a pályázat benyújtásához nem kell díjat fizetniük, számukra a részvétel ingyenes.
Pályázati nevezési díj fizetési számlaszáma: OTP Bank 11713081-20013530
A pályázatok értékelésének rendszere
A Gróf Széchenyi Család Alapítvány öt tagú zsűrit kért fel a pályamunkák értékelésére. A zsűri a vállalkozások mérlegéből és eredmény-kimutatásából származó, illetve a cégek HR vezetőjétől bekért adatokból állapítja meg a termelékenységet. A pályázók ezen kívül közvetlenül is átadnak a zsűrinek információkat, melyekből a zsűri értékelni tudja az egyes pályázók társadalmi felelősségvállalás területén nyújtott teljesítményét. Az innovációs aktivitás értékeléséhez szintén a cégek által szolgáltatott adatok alapján történik az értékelés, melyekből 3 mutatót számol ki a zsűri. Igyekeztünk olyan mutatókat alkalmazni, melyek lehetővé teszik a különböző profilú és méretű vállalkozások összemérhetőségét.
Regisztrációs cím: 1145 Budapest, Bosnyák utca 11. , e-mail: evvallalkozasa@szechenyicsalad.hu, a jelentkezést követően küldjük meg az űrlapot
Pályázati díj fizetése, szerződés megkötése: 2017. november 5.
Dokumentáció beadása: 2017. október 31.
Pályázók értékelésének, minősítésének határideje: 2017.november 25.
Résztvevők tájékoztatása az eredményről: 2017. november 25.
Díjátadás időpontja:2017. November 30.
Díjátadás helyszíne: Magyar Nemzeti Múzeum.
http://www.szechenyicsalad.hu/


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu