Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Muzsikál az erdő
Kiíró:
Muzsikál az Erdő Alapítvány
Határidő:
05/10/2018
Érvényes:
05/10/2018
Tárgymutató:
rajzpályázat, Muzsikál az erdő
Pályázhat:
alkotó kedvű gyermek
"Muzsikál az erdő"
Gyermekrajz Pályázat
2018

A Muzsikál az Erdő Alapítvány gyermekrajz pályázatot hirdet a "Muzsikál az erdő" 2018. évi rendezvénysorozatának keretein belül. Várjuk minden alkotó kedvű gyermek pályázatát, akiknek az alkotásai összhangban vannak a rendezvénysorozat szellemiségével.
Kedves Gyerekek! Engedjétek szabadon a fantáziátokat! Rajzoljatok, fessetek, mutassátok meg, hogy Ti hogyan látjátok az erdőt, ezt a varázslatos helyet. A "Muzsikál az erdő" rendezvényekkel szeretnénk, ha minél többen felfigyelnétek arra, hogy mekkora érték az erdő, a tiszta környezet. Minden napon gondolunk Rátok, kedves gyerekek, és várunk kézműves foglalkozásokkal, bábszínházzal, gyerekeknek szóló koncertekkel, odakint az erdőben. Sőt még gyermeknapi programokkal is készülünk! Gyertek el a szüleitekkel, a nagyszüleitekkel a "Muzsikál az erdő" rendezvényeire. Bízunk benne, hogy jól fogjátok magatokat érezni!
A "Muzsikál az erdő" alapgondolata a természeti környezettel való harmonikus együttélés megvalósíthatóságának, s ezen harmónia fenntarthatóságának hitéből táplálkozik.
"Hosszú távon fenntartható, boldog emberi lét csak a természettel harmóniában képzelhető el. Hitünk szerint ez csak úgy valósulhat meg, ha életünk négy legfontosabb dimenzióját - társadalom, gazdaság, környezet, zene - művészetek - összehangoljuk, harmonizáljuk."
A "Muzsikál az erdő" rendezvénysorozat fő célja a környezettudatos életmód népszerűsítése, a fenntarthatóságra nevelés az erdő, a művészetek és a zene erejével. A komolyzene, a népzene, a képzőművészetek, a kultúra támogatása, az egészséges életmód népszerűsítése, a helyi természeti, kulturális értékek, az erdő védelme, a helyi közösségépítés, a helyi közösségek összefogása. A kilencnapos rendezvénysorozat minden nap más-más település köré szerveződik, ahol a céloknak megfelelő programok kapcsolódnak egymáshoz. Szeretnénk, ha az ide látogatók új impulzusokat meríthetnének természeti környezetünk és kultúránk megismeréséhez.
A Príma Díjas és Nógrádikum Díjas rendezvény erdei helyszíneken klasszikus és népzenei koncertekkel, erdei sétákkal, képzőművészeti kiállításokkal, gyermekprogramokkal, sporteseményekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, falusi vendéglátással várja a feltöltődésre vágyó közönséget.
"Muzsikál az erdő" jövőképe - a természettel békében, összhangban élő ember.
"Az erdő nemcsak egy fontos megújuló nyersanyag és energiaforrás, hanem egy csodálatos életközösség, mely testi-lelki feltöltődésünk igaz forrása."
A rajzok technikája szabadon választott.
A4-es méretű pályaműveket várunk.
A pályázat érvényességének feltétele: minden pályázó a rajz hátoldalára írja rá a nevét, életkorát, elérhetőségét (postacímét és a szülei email címét) és a mű címét.
A pályaműveket postai úton várjuk.
Pályaműveket nem küldünk vissza.
Pályázhatnak:
1. óvodások
2. alsó tagozatos iskolások
A pályázatok beadási határideje: 2018. március 20 - május 10. között.
Beadási cím: 3200 Gyöngyös, Gólya utca 28.
Zsűri: Az alkotásokat szakmai zsűri bírálja el.
Díjazás:
A zsűri által kiválasztott alkotásokat kiállítjuk a "Muzsikál az erdő" helyszínein.
Könyvek, "Muzsikál az erdő"-s ajándéktárgyak, rajzeszközök.
A legjobb alkotásokat beküldő alsó tagozatos osztály részt vehet a Kiskunsági Nemzeti Park területén egy erdei iskolai élményprogramon.
Fődíj: a legjobb alkotás készítője a családjával tölthet egy hétvégét egy mátrai vendégházban.
Az eredményhirdetés a "Muzsikál az erdő" a Hírös városban rendezvényünkön, május 27-én, Lakitelek - Tőserdőn.
A kiállításra szánt alkotások listáját május 22-én közzé tesszük honlapunkon, a http://www.muzsikalazerdo.hu
Érdeklődni:
Matúz Viktória muzsikal.matuzviktoria@gmail.com, vagy +36-30-366-09-66

Muzsikál az Erdő Alapítvány
3060 Pásztó Tari u.7.
szabolajos@muzsikalazerdo.hu
http://www.muzsikalazerdo.hu


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu

File Attachment Icon
Pályázati lap és jogi nyilatkozat_2018(1).pdf