Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
A kutatás mindenkié 2017
Kiíró:
TNS Hoffmann Piac - és Közvéleménykutató Kft.
Határidő:
03/10/2017
Érvényes:
03/10/2017
Tárgymutató:
szabadon megválasztott témájú közvéleménykutatás lefolytatása
Pályázhat:
civil szervezetek
A kutatás mindenkié 2017

Pályázati felhívás
A TNS Hoffmann Piac - és Közvéleménykutató Kft. társadalmi felelősségvállalása keretében pályázatot hirdet civil szervezetek számára, amelynek díja egy másfél millió forint összegű szabadon megválasztott témájú közvéleménykutatás lefolytatása.
A pályázó szervezetektől a vizsgálni kívánt kérdések és a kutatási eredmények hasznosításának bemutatását várjuk. A pályázati anyagnak tartalmaznia kell a tervezett kutatás célját és az eredmények tervezett felhasználását, a szervezet rövid bemutatását, a kutatás során vizsgált témaköröket. A pályázat során nem elvárás a teljes kutatási terv vagy kérdőív benyújtása, ebben a TNS Hoffmann szakértői segítik a győztes pályázót.
Olyan pályázatot szeretnénk díjazásban részesíteni, amely témafelvetése révén országos érdeklődésre tarthat számon: vagy szemléletformáló vagy társadalmi problémákkal foglalkozik. A kutatási eredmények egy részét a TNS Hoffmann is publikálni kívánja. A pályázónak meg kell jelölnie, hogy a kutatási témák közül melyiket szánja publikációra és melyiket saját felhasználásra.
Az értékelés fontos szempontja, hogy a kutatni kívánt téma illeszkedjen a kutatás módszertanához, ami egy 1100 fős, a magyar felnőtt lakosság körében országos reprezentatív felmérés. Egy ilyen felmérés során olyan témákat érdemes vizsgálni, amelyek érintik a lakosság legalább 10 százalékát. Ez biztosítja azt, hogy a kutatás során vizsgált célcsoport statisztikailag megbízható elemszámmal rendelkezzen a mintában (körülbelül 110 fő).

A pályázati határidő: 2017. március 10-e.

A pályázati adatlapot elektronikus formában a http://www.tns-hoffmann.hu/palyazat oldalon van lehetőség feltölteni.
Kérdésekkel, észrevételekkel kapcsolatban Szabics Lilla projektvezető ad további felvilágosítást telefonon (20/459-7576), vagy e-mailen (lilla.szabics@tns-hoffmann.hu).
A nyertes pályázó egy ppt formátumú elemzést kap a TNS Hoffmanntól. A kutatás eredményei előreláthatóan április közepén állnak majd a nyertes szervezet rendelkezésére.

Elbírálás:
A beküldött pályázatok közül négytagú - a TNS Hoffmann munkatársaiból álló - zsűri választja ki a nyertest az alábbi szempontok szerint:
- mennyire össztársadalmi jelentőségű a témafelvetés: az eredmények a pályázó szervezeten túlmutatóan a szektor más szereplői számára is nyújtsanak információt
- omnibusz módszertannak megfeleljen (18 évesnél idősebb reprezentatív minta a magyar lakosság személyes megkérdezése)
- mennyire újszerű a megközelítés (vagy a vizsgálni kívánt téma, vagy annak módszertani megközelítése miatt)
- a kutatási eredmények felhasználása, hogyan segíti a szervezet munkáját, hogyan kívánja hasznosítani?

A kérdőív kidolgozását a TNS Hoffmann vállalja a nyertes szervezettel együttműködve.


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu

File Attachment Icon
TNSHoffmann.png
File Attachment Icon
TNSHoffmann_2012_rgb.jpg
File Attachment Icon
Pályázati felhívás_v2.pdf