Pályázatfigyelő
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu
Pályázatok Pályázatok
Vissza
Cím:
Egy kattintás, ami összeköt! - Fedezd fel az EGT és Norvég Alapok hazai eredményeit
Kiíró:
NFFKÜ - Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség
Határidő:
07/31/2017
Érvényes:
07/31/2017
Tárgymutató:
fotópályázat - Fedezd fel az EGT és Norvég Alapok hazai eredményeit
Pályázhat:
természetes személyek vehetnek részt, akik betöltötték 14. életévüket

"Egy kattintás, ami összeköt! - Fedezd fel az EGT és Norvég Alapok hazai eredményeit" - EGT és Norvég Alap fotópályázat 2017
A Miniszterelnökség, mint a hazai végrehajtásért felelős Nemzeti Kapcsolattartó fotópályázatot hirdet az EGT és Norvég Alapok 2009-2014-es időszaka lezárásának alkalmából "Egy kattintás, ami összeköt! - Fedezd fel az EGT és Norvég Alapok hazai eredményeit" címmel. Olyan fotókat vagy fotómontázsokat várunk, amelyek összefüggésben állnak az Alapok által nyújtott támogatásból létrehozott projektekkel, vagy éppen a támogatás segítségével megvalósuló pozitív változásokra hívják fel a figyelmet.

A fotópályázat célja az EGT és Norvég Alapokból megvalósított fejlesztés, létrehozott vagy megújított építmény, épület, megvalósított együttműködés, beszerzett tárgy, értékes változás, jelenség bemutatása.

A fotópályázaton azok a természetes személyek vehetnek részt, akik betöltötték 14. életévüket. Amennyiben a Pályázó korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen, a Fotópályázaton való részvételéhez a törvényes képviselőjének hozzájárulása szükséges. A részvételnek nevezési díja nincs.
Egy Pályázó maximum 5 pályamunkát nyújthat be. Egy pályamunka egy darab önálló képből, vagy egy darab, maximum 5 képből álló, egy témát (az Alapokból megvalósult projekt eredményt vagy helyszínt) feldolgozó montázsból állhat. Olyan pályamunkák beküldését várjuk, amelyek eddig máshol még nem jelentek meg.

A kép készülhet bármilyen, digitális kép alkotására alkalmas eszközzel. Beadható bármely digitális vagy grafikai eljárással alakított kép is, ám az értékelő bizottság ebben az esetben nem a technika alkalmazását, hanem az alkalmazás tartalmát, a képhez hozzátett értéket fogja elsődlegesen értékelni.

A pályázó elfogadja, hogy
a) a pályázaton csak saját készítésű alkotások szerepelnek, más pályamunkájával való részvétel kizárást jelent,
b) a pályamunkában szerepelnie kell az EGT/Norvég Alap emlékeztető táblájának, amelyből egyértelműen kiderül, hogy az EGT/Norvég Alap volt a támogató
c) a pályázatra érkezett képek az EGT és Norvég Alapok hivatalos Facebook oldalának képanyagául szolgálhatnak.

A pályamunkákat a norvegalap@me.gov.hu elektronikus levélcímre várjuk, a beküldési határidő: 2017. július 31.
Kérjük, hogy a jelentkezők pályamunkáik beküldésekor jelezzék nevüket és elérhetőségüket (e-mail cím, telefonszám), valamint a kép vagy montázs címét, illetve a projekt helyszínét/nevét!

A pályamunkákat erre a feladatra felkért értékelő bizottság értékeli. A pályázat eredményhirdetésére 2017 őszén kerül sor. A pályaművekből ezt követően kiállítás tekinthető meg az EGT és Norvég Alapok magyarországi, 2017 őszére tervezett záró rendezvényén, ahol a nyertesek ünnepélyes keretek között vehetik át díjukat a Nemzeti Kapcsolattartó képviselőjétől, valamint a Norvég Királyság magyarországi nagykövetétől.

A pályázat díjazása:
A feladatra felkért értékelő bizottság által értékelt munkák közül az első három helyezett értékes nyereményben részesül. A fotópályázat lezártát követően az Alapok Facebook oldalán a 'Fotópályázat 2017' galériába feltöltött képeket a közönség értékelheti, és a legtöbb szavazatot kapó fotó közönségdíjban részesül.
http://www.norvegalap.hu/?p=5926&lang=hu


Pályázatok Pályázatok
Vissza
Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu