Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Tourism is our passion fotópályázat
Kiíró:
Tourism is our Passion Photo Award szervezői
Határidő:
03/10/2021
Érvényes:
03/10/2021
Tárgymutató:
fotópályázat, turizmus és vendéglátás
Pályázhat:
16. életévüket betöltött magyar állampolgárok és az Európai Gazdasági Térség tagállamainak állampolgárai
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Tourism is our passion

A fotópályázat három kategóriában indult el, amelyekre bárki beküldhet tetszőleges számú pályaművet a következő körből: szállodások, vendéglátósok, külsős kollegák, turisztikai szakemberek, valamint azok, akik igénybe veszik az általuk nyújtott szolgáltatást.
A három kategória pedig a következő:
Turizmus hősei
Pillanatnyi mosoly
Vendégek nélkül (csend)

A beadott pályaműveket szakmai zsűri bírálja el, a fődíjat pedig a közönségszavazás győztese kapja. A kiállításra minden kategória, zsűri és közönség által választott első három helyezettje kerül. A zsűri tagjai: Baki Péter (elnök, Magyar Fotóművészek Szövetsége), Nánási Pál (fotográfus), Pesti István (konyhafőnök, Platán, Tata), Varró Zoltán (designer), Vágó Ágnes (főszerkesztő, turizmusonline.hu), Nagy-Szász István (CPI Hotels).

A nevezés díjmentes. A mobillal vagy fényképezőgéppel készült pályaműveket elektronikus úton lehet feltölteni a tourismisourpassion.com weboldalra. Csak saját, a pályázó által készített alkotás nevezhető. Egy pályázó - kategóriától függetlenül - maximum 10 fotót küldhet be, a szervezők pedig minden képhez rövid képaláírást is várnak. A feltöltött képek technikai paraméterei: JPG formátum, oldalarány: 1:1 vagy 4:3, felbontás: minimum 7 Mpixel, fájlméret: maximum 16 MB.

Pályázati időszak: 2021. február 10.-2021. március 10. 24:00
Az eredményhirdetés 2021. március 30-án várható.
Országos kiállítás megnyitó: 2021. április (a pontos időpont a korlátozások változásától függ)
Jótékonysági árverés: Az ország hét pontján szervezett kiállítás végeztével a szervezők a nyertes pályaműveket jótékonysági árverésre bocsájtják. A nevezők a képek feltöltésekor kiválaszthatják, hogy melyik alapítványhoz juttassák el az árverésből befolyt összeget az alábbi három közül: Veni Vidi Vici alapítvány, Bátor Tábor Alapítvány, Bátorságot adunk. Életeket változtatunk vagy a Kék Madár Alapítvány.

Általános nevezési feltételek:
- Pályázni 2020. március 15. napjától készült fotókkal lehet.
- A pályaműveket elektronikus úton lehet feltölteni a http://www.tourismisourpassion.com weboldalra, online regisztrációval egyidejűleg.
- A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott alkotások elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázatot beadó szerzőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
- A pályázaton 16. életévüket betöltött magyar állampolgárok és az Európai Gazdasági Térség tagállamainak állampolgárai vehetnek részt.
- Amatőr és hivatásos fotósok is nevezhetnek.
- A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a szervezők a pályázat ideje alatt a pályázattal kapcsolatos publikációkban a reprodukciókat térítésmentesen használják, valamint a pályázattal kapcsolatos valamennyi internetes felületen azokat megjelenítsék.
- Az alkotásoknak eredeti tartalmaknak kell lenniük. Csak saját, a pályázó által készített alkotás nevezhető.
- Az alkotás az alkotó tulajdonában marad. A rendezők fenntartják a jogot, hogy bármelyik, a kiírási feltételeknek nem megfelelő vagy az emberi, illetve személyi jogokat sértő pályamunkákat töröljék.
- A feltöltött képek technikai paraméterei: JPG
- Minimum képfelbontás: 7 Mpixel
- Ajánlott képoldalarány: 4:3
- Képfájlok maximum fájlmérete: 16 megabájt.
- Képfájlok ajánlott pixelmérete a rövidebb oldalon: minimum 2500 pixel
- A kiállításra kiválasztott képek esetében a kiíró bekérheti a fotó legnagyobb felbontású változatát is.
- Egy pályázó maximum 10 pályaművet küldhet be, kategóriától függetlenül.
- Manipulált képek nem indulhatnak a pályázaton, de nem számít manipulációnak a szokásos fotográfiai korrekció (színek, tónusok, fényerő beállítása).
- A zsűri által megjelentetésre javasolt, illetve az internetes közönségszavazáson nyertes pályaművekre vonatkozó felhasználási jogokat a pályázók a pályázat kiírójára ruházzák annak érdekében, hogy a pályaműveket a nagyközönségnek is be lehessen mutatni, a pályázó nevének feltüntetésével.
- Online szavazás: ugyanaz a személy a pályázat időtartama alatt 24 óránként csak egy szavazatott adhat le kategóriánként.
- Tekintettel arra, hogy a képaláírás pályázat fontos eleme, kérjük a pályázókat, hogy formailag és tartalmilag korrekt képaláírást csatoljanak képeikhez a nevezés során, magyarul vagy angolul. A képaláírás maximum 150 leütés lehet szóközökkel együtt,
- Az eredmény a zsűrizés lezárását követően, sajtótájékoztató keretében válik nyilvánossá.
- A kiállított pályaműveket a kiállítás után árverésre bocsájtjuk. Az árverésen befolyt összeget annak az alapítványnak a rendelkezésére bocsájtjuk, amit legtöbben választottak a képek feltöltésekor.
Nevezési díj: a nevezés ingyenes
Zsűrizés és szavazás: a beadott pályaműveket közönségszavazással - weboldalon keresztül - és szakmai zsűri fogja kiválasztani.

1. Közönségdíj kategóriánkként: a weboldalon legtöbb leadott szavazattal rendelkező fotó

2. Zsűri által kiválasztott díj kategóriánkként: a zsűriben a fotóművészet, vendéglátás, szállodaipar, média és design jeles szakértői vesznek részt.
Zsűri tagjai: Baki Péter (Magyar Fotóművészek Szövetségének elnöke; Mai Manó ház igazgatója), Nagy-Szász István (CPI Hotels), Nánási Pál (fotográfus), Pesti István (séf, Platán étterem konyhafőnöke), Varró Zoltán (designer), Vágó Ágnes (turizmusonline.hu főszerkesztője).

A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk online felületeinken: a http://www.turizmusonline.hu -n, a http://www.tourismisourpassion.com, Facebook oldalunkon, valamint a partnereinknek küldött hírlevélben.
A díjazottakat nemcsak weboldalainkon, hanem időszaki kiállítás keretében az ország 7 pontján egy időben bemutatjuk. Amennyiben a pályázattal kapcsolatban bármilyen kérdésed merülne fel, írj a photo@tourismisourpassion.com e-mailcímre!

Tourism is our passion díjai:
A közönségszavazás fődíja: Miele Triflex HX1 Vezeték nélküli porszívó, METRO Gourmet csomag, 10 000 Ft-os CEWE kupon
Közönségszavazás II. helyezett: szállodai voucher, éves belépőjegy Mai Manó Házba
Közönségszavazás III. helyezett: szállodai voucher
Kategóriagyőztesek díja: METRO Gourmet csomag, CEWE kupon
Kategóriák II. helyezettjeinek díja: szállodai voucher, éves belépőjegy Mai Manó Házba
Kategóriák III. helyezettjeinek díja: III. helyezett: szállodai voucher
Az 50 000 Ft értékű METRO Gourmet csomag tartalma: Taubner: Mártások és Zöldfűszerek kiadvány (Kereskedelmi forgalomban nem kapható), Gasztroakadémia mester tréning egy neves séf előadásában, METRO Professional Séf kés készlet
CEWE kupon: 10 000Ft-os CEWE kupon, amely beváltható bármely CEWE termékre (legyen szó CEWE Fotókönyvről, fali dekorációról vagy fényképes ajándéktárgyról)!
https://tourismisourpassion.com/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum